ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΤΙΤΛΟΣ: 2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος .2001: A Space Odyssey

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Ένα άγνωστο αντικείμενο γίνεται αντιληπτό από μια αποικία ανθρώπων στο φεγγάρι. Μια αποστολή ξεκινά για το Διάστημα, με σκοπό να εξακριβωθεί η προέλευσή του με τη βοήθεια του υπερεξελιγμένου υπολογιστή HAL.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Και από 13/09/2018

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19:30 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 142'

ΤΙΤΛΟΣ: Γλυκιά Πατρίδα Sweet Country-

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Γουόργουικ Θόρντον

Στην Κεντρική Αυστραλία της δεκαετίας του 1920 ένας Αβορίγινας έρχεται αντιμέτωπος με τη βίαιη, καταπιεστική συμπεριφορά ενός λευκού και αναγκάζεται να πάρει το νόμο στα χέρια του.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Από 13/09/2018

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 22:05 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 113'

ΤΙΤΛΟΣ: Καρδιά Βουνό (Fusi / Virgin Mountain)

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Νταγκούρ Κάρι

ΑΥΛΑΙΑ στον Μικρόκοσμο για το

Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

Με την ειδική προβολή της ταινίας «Καρδιά Βουνό» του Νταγκούρ Κάρι.

Ισλανδική ταινία, σκηνοθεσία Νταγκούρ Κάρι με τους: Γκούναρ Γιόνσον, Ίλμουρ Κριστγιάνσντοτιρ, Σίγκουριον Κιάρτανσον Ο Φούζι είναι ένας χοντρός, εσωστρεφής 43άρης που ζει με τη μητέρα του σε μια μοναχική, απόλυτα μονότονη ρουτίνα. Μέχρι που θα γνωρίσει τη δυναμική, ομιλητικότατη Σιόρν.
Tην Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 ανοίγει η αυλαία του διήμερου Φεστιβάλ για την Ψυχική Υγεία των “Humanlinks - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι”.
Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στην καρδιά της Αθήνας, στις περιοχές Ακρόπολη, Πλάκα και Κουκάκι στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018.
Διοργανώνεται από την ομάδα των humanlinks, άτομα που δοκιμάστηκαν τα ίδια σε θέματα ψυχικής υγείας, και η εκδήλωση αυτή η οποία γίνεται για πρώτη φορά, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό έχοντας την φιλοδοξία να δώσει μια διαφορετική διάσταση και νόημα στο τι είναι ψυχική υγεία και σε ότι σχετίζεται με αυτήν.
Θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις όπως ημερίδα, ομιλίες, διαλέξεις,καλλιτεχνικά δρώμενα και προβολή ταινίας οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακροπόλεως, το Ιωνικό Κέντρο Επιστημονικής και Πνευματικής Εκπαίδευσης και το Ολλανδικό Ινσιτούτο. Θα οργανωθούν επίσης αθλητικοί αγώνες σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής όπως η Σχολή Χιλλ και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από το Μουσείο Σχολικής Ζωής σε ανοιχτούς δρόμους της περιοχής όπως η Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η Δράκου.
Η δομή του φεστιβάλ είναι τέτοια ώστε όλες οι εκδηλώσεις του να εκπροσωπούν όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας στις οποίες καταφεύγουν οι άνθρωποι όταν έχουν ανάγκη από στήριξη και παρηγοριά ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους ή περιμένοντας απαντήσεις σε βαθύτερα ερωτήματά τους.
Σας προωθούμε το σχετικό υλικό καθώς επίσης και το site του φεστιβάλ: festival.humanlinks.gr [1], το οποίο περιλαμβάνει αναλυτικά το Πρόγραμμα, τους ομιλητές, τους συμμετέχοντες και όλες τις πληροφορίες.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη προς το κοινό.
Χορηγός επικοινωνίας: http://www.psychologynow.gr [2]

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Δευτ. 17 Σεπτεμβρίου. ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ του Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17:30. Δωρεάν προβολή του Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 94'