ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΤΙΤΛΟΣ: ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (Paris pieds nus)

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Dominique Abel, Fiona Gordon

Μία περίτεχνη κωμωδία που ισορροπεί ανάμεσα στο σλάπστικ και στο μπουρλέσκ, κινηματογραφημένη με το μοναδικό ύφος των Dominique Abel και Fiona Gordon.
Πρωταγωνιστούν οι ίδιοι οι σκηνοθέτες πλαισιωμένοι από την Emmanuelle Riva στην τελευταία κινηματογραφική της εμφάνιση και σε έναν ρόλο «ανάποδο» στην εικόνα που έχουμε για τη μεγάλη Κυρία του Γαλλικού και Παγκόσμιου κινηματογράφου. Ένας γενναίος , σχεδόν εφηβικός αποχαιρετισμός. Συμπρωταγωνιστεί επίσης ο «επανακάμψας» Pierre Richard σε έναν εξίσου αναπάντεχο ρόλο.
Η ήρεμη ζωή της Φιόνα που εργάζεται σαν βιβλιοθηκάριος σε μια ήσυχη μικρή Καναδική πόλη, αναστατώνεται όταν λαμβάνει ένα αγωνιώδες γράμμα από την 93χρονη θεία της που ζει στο Παρίσι. Η Φιόνα παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για να την συναντήσει, αλλά μόλις φτάνει στο Παρίσι, ανακαλύπτει ότι η θεία της έχει εξαφανιστεί. Μετά από μία αλυσίδα κυνηγητών και μικρών καταστροφών, συναντά τον Ντομ έναν παράδοξο και ελκυστικό άστεγο που δεν την αφήνει σε ησυχία. Μία μαγευτική ιστορία κάποιων ιδιαίτερων ανθρώπων που αναζητούν την αγάπη, ενώ βρίσκονται χαμένοι και ξυπόλητοι στο Παρίσι, την πόλη του φωτός.

Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zetAIZk8654

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Από 14 - 20/Ιουνίου

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Πεμ-Παρ & Κυρ-Τετ :20:30-22:00 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 83'

ΤΙΤΛΟΣ: Athens Short Film Festival

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ:

We believe in the power of short films

Join us for a night of independent short films with filmmakers from around the world at Athens Short Film Festival!
FREE ENTRY!
To reserve seats here:

#https://www.athensshortfilmfest.com/tickets

At Athens Short Film Festival, in collaboration with Κινηματογράφος Μικρόκοσμος / Mikrokosmos Cinema, we aim to give a platform to documentary and fictional short films that are challenging our ideas of cinema and art, and are telling a story worth watching.
Short films take a special place in the cinema universe. They are harder to access, and have difficulties reaching larger audiences, but their position outside of mainstream cinema and their length allows filmmakers more experimentation and artistic freedom.
All films will be in English or with English subtitles.
https://www.athensshortfilmfest.com/

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16 Ιουνίου

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19:00 έως και 22:00 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: