ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Σε Πόλεμο (En Guerre / At War)

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Στεφάν Μπριζέ

Όταν η ιδιοκτησία μιας πολυεθνικής επιχείρησης αποφασίζει, παρά τις αρχικές υποσχέσεις, να κλείσει ένα εργοστάσιό της και να απολύσει 1.100 εργαζόμενους, ο Λοράν αναλαμβάνει την ηγεσία του αγώνα των εργατών για ανατροπή της απόφασης.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Από 21 Μαρτίου

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18.30/ 20.30/ 22.30, Τρίτη ΜΟΝΟ 18.30/ 22.30 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 113'

ΤΙΤΛΟΣ: Ποιός κλέβει ποιόν'' ( Cien Anos De Perdon

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Daniel Calparsoro

Oι Humanlinks και ο κινημαατογράφος Mικρόκοσμος ( Λεωφόρος Συγγρού 106 ) σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας: ''Ποιός κλέβει ποιόν'' ( Cien Anos De Perdon ) την Κυριακή 24/3/2019 στις 17:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό.Η ταινία είναι Ισπανο- Αργεντίνικη παραγωγή του 2016. Η σκηνοθεσία είναι του Daniel Calparsoro και το σενάριο του Jorge Guerricaechevarria. Πρωταγωνιστούν: Luis Tosar, Rodrigo de la Serna, Raul Arevalo, Jose Coronado, Joaquin Furriel, Patricia Vico, Marian Alvarez, Luciano Caceres.
Υπόθεση: Μια συμμορία κλεφτών με αρχηγό έναν Ουρουγουανό πρόκειτε να ληστέψει μια τράπεζα στην Βαλένθια. Σκοπός των κλεφτών είναι να κλέψουν όλα τα κουτιά ασφαλείας σκάβοντας ένα τουνελ που συνδέεται με έναν σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου ο οποίος είναι κλειστός. Τα πράγματα πάνε στραβά καθώς λόγω βροχής πλημμυρίζει το τούνελ. Οι κλέφτες παγιδεύονται προσωρινά. Η συμμορία νόμιζε πως πρόκειτε για απλή ληστεία, αλλά θα βγει στην επιφάνεια ένα κρυμμένο μυστικό που θα αλλάξει την πορεία των πραγμάτων.

Οι humanlinks.gr - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάσθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσουν Προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία #http://festival.humanlinks.gr/humanlinks/ Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

Προσωπική ιστορία (Πηγή: humanlinks.gr - Life Stories):


Πιστεύω ότι μέρα με την μέρα πετυχαίνω όλο και καλύτερα και περισσότερα πράγματα όσο αφορά τον χώρο μου. Έχω φτάσει σ’ ένα σημείο να μ’ αρέσει η παρέα με τον εαυτό μου. Επίσης, η αδερφή μου και ο γαμπρός μου χαίρονται για μένα κι έτσι η αύρα στο διαμέρισμά μου γίνεται ολοένα και θετικότερη. Άλλαξα δηλαδή άλλη σελίδα στη ζωή μου με πιο σταθερά θεμέλια, και αν προσέξω θα αγαπώ ολοένα και περισσότερο τον εαυτό μου και εν τέλει όλους τους συνανθρώπους μου.
Νίκη

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Κυριακή 24/3/2019. Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17:00 Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 93'

ΤΙΤΛΟΣ: !!La Antena movie + Live music performance (new date!)

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Esteban Sapir.

Παρασκευή 29 Μαρτίου, έναρξη: 22:15
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων στον Μικρόκοσμο

Το βωβό ασπρόμαυρο νοσταλγικό και μελωδικό παραμύθι επιστημονικής φαντασίας με ζωντανή μουσική επένδυση και πάλι στον «ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ»! Μετά τη μαγική βραδιά στις 12 Νοεμβρίου θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ξανά αυτή την ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη συγχρονισμένη ζωντανά με την αριστουργηματική ταινία La Antenna!

Δείτε ένα δείγμα από την πρώτη φορά εδώ!
https://www.youtube.com/watch?v=6LIuYo_No2U&fbclid=IwAR2oTfcdSNAvfZaZHYtbDeAB2dfHRYk2OvJ8jjb7PZqnBJuNEWmq5Wfl0lM

Ο Γιώργος Κατσάνος (Organ, samples, analog synth κ.α.), και ο Τάσος Φωτίου (Saxophones, electronics, laptop) από τους Eos Music Group συναντούν τον Νίκο Γιούσεφ (Μουσικό πριόνι, pedal effects) για να πλαισιώσουν ζωντανά με την μουσική τους την αριστουργηματική βουβή ταινία "LA ANTENA" του Esteban Sapir.

Μια φορά κι ένα καιρό σε μια παγωμένη πολιτεία, μακρινή και άχρονη ο μοναδικός της άρχοντας , ο Κος TV έχει κλέψει τις φωνές από όλους τους ανθρώπους, εκτός από μία γυναίκα, την «Φωνή», της οποίας είναι αιώνιος θαυμαστής. Η παγωμένη ησυχία διακόπτεται μόνο από τις μελαγχολικές μελωδίες της «Φωνής» που εμφανίζεται σε σκοτεινά νυχτερινά μαγαζιά κρύβοντας πάντα το πρόσωπό της … O κος TV νιώθοντας την ανασφάλεια του δικτάτορα, οργανώνει ένα σχέδιο απαγωγής της «Φωνής», χωρίς όμως να υπολογίζει ότι ο μικρός της γιός έχει το ίδιο χάρισμα.

Η δύναμη της αγάπης ανατρέπει τις ισορροπίες της σιωπής και ξεκινά το ταξίδι της προς την κρυμμένη αντένα που εκπέμπει, επικοινωνώντας με την άγνωστη πηγή της ευτυχίας.www.mikrokosmos.gr
https://www.imdb.com/title/tt0454065/
https://www.facebook.com/eosmusicgroup/
https://eosmusic.wordpress.com/
www.nikosgiousef.gr

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 22:15. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 100'

ΤΙΤΛΟΣ: DO YOU DREAM TO GO TO THE VENICE FILM FESTIVAL?

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: 28 TIMES CINEMA WILL TURN YOUR DREAM INTO REALITY!

ARE YOU A FILM BUFF?
DO YOU ENJOY SHARING YOUR LOVE FOR MOVIES WITH OTHERS?

DO YOU DREAM TO GO TO THE VENICE FILM FESTIVAL?

28 TIMES CINEMA WILL TURN YOUR DREAM INTO REALITY!

28 TIMES CINEMA* invites 28 young European filmgoers (one participant per member state of the European Union) to attend the 2019 Venice Film Festival as Jury Members of the Giornate degli Autori selection.

Who can participate?

• Film lovers aged between 18 and 25,
• Excellent English skills (reading, written and spoken) are required,
• Good ability to write articles and blogs.

How to participate?

Please send application form and video to: lamaymaci@yahoo.gr untill Sunday 14Th April.
• Do and send a video-selfie in which you explain what you love in cinema. Start the video saying “What do I love in cinema…” Make it fun and original!

Technical requirements:

- Shoot it in English,
- In high resolution (Full HD: 1920x1080 px) and with an excellent audio recording,
- Duration: 30 seconds,
- The video should contain the following information: Name and country of origin.

Take a look to the Europa Cinemas’ Vimeo channel to check out previous year’s examples.

• Fill and send to lamaymaci@yahoo.gr the online application form: https://form.jotformeu.com/EuropaCinemas/28TCForm2019

What happens if you’re the lucky one?>


You win a flight ticket to Venice and get free accommodation in the Lido where the festival takes place. You’ll be offered a free festival accreditation (giving also priority access to the Giornate degli Autori screenings).

Important: You should commit yourself to:


• Be present in Venice before the start of the festival from Tuesday 27th of August to Sunday 8th September 2019,
• Be a Jury Member for the films competing for the Giornate degli Autori selection,
• Watch all the films presented at the Giornate degli Autori and at the LUX Prize 2019 Competition,
• Take part in round tables, discussions and debates with filmmakers and other guests,
• Contribute to a blog, which will be specifically developed for this event and to the media partners websites.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Application forms and videos UNTILL APRIL 14TH

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: