SPECIAL EVENTS

ΤΙΤΛΟΣ: Οικογενειακός φίλος

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Philippe Lioret

Οι humanlinks και ο κινηματογράφος Μικροκοσμος ( Λεωφ. Συγγρού 106 ) με την ευγενική προσφορά της εταιρείας διανομής Film Trade, σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας ''Οικογενειακός φίλος'' ( Le Fils de Jean ), την Κυριακή 12/5/2019 στις 17:00.
Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.
Πρόκειται για Γαλλοκαναδική παραγωγή του 2016 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Philippe Lioret. Βασίζεται στο βιβλίο του Jean Paul Dubois. Πρωταγωνιστούν: Pierre Deladonchamps, Gabriel Arcand, Catherine de Lean.
Υπόθεση: Ο Ματιέ που ζει στην Γαλλία, μεγάλωσε χωρίς πατέρα. Μετά από ένα τηλεφώνημα όμως από τον Καναδά μαθαίνει πως ο πατέρας του πέθανε. Έτσι ο Ματιέ αποφασίζει να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να γνωρίσει τα ετεροθαλή αδέλφια του και να μάθει όλη την αλήθεια .
Οι humanlinks.gr - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκαν στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσσουν προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία #http://festival.humanlinks.gr/humanlinks/
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 12 Μαίου. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17:00 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 98'

ΤΙΤΛΟΣ: Η Γλώσσα της Πεταλούδας

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Jose Luis Cuerda

Οι humanlinks και ο κινηματογράφος Μικροκοσμος ( Λεωφ. Συγγρού 106 ) σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας ''Η γλώσσα της πεταλούδας'' ( La lengua de las mariposas ), την Κυριακή 21/4/2019 στις 17:00.
Η είσοδος είναι δωρεάν προς το κοινό.
Πρόκειται για Ισπανική παραγωγή του 1999 σε σκηνοθεσία του Jose Luis Cuerda. Πρωταγωνιστούν: Fernando Fernan Gomez, Manuel Lozano, Elena Fernandez, Uxia Blanco, Gonzalo Martin Uriarte, Alexis de los Santos.
Υπόθεση: Η ταινια διαδραματίζεται σε μια πόλη της Γαλικίας, στην Ισπανία την αυγή του εμφυλίου. Ο Μόντσο, ένα ντροπαλό αγόρι πηγαίνει για πρώτη φορά στο σχολείο. Εκεί θα αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον δάσκαλο του Ντον Γκρεγκόριο, ο οποίος θα τον διδάξει για την λογοτεχνία και τη ζωή. Όμως η βία του πολέμου θα τους δοκιμάσει όλους.
Οι humanlinks.gr - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάσθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσουν Προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία #http://festival.humanlinks.gr/humanlinks/ Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21 Απριλίου. Είσοδος Δωρεάν

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17:00 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 96'

ΤΙΤΛΟΣ: Ποιός κλέβει ποιόν'' ( Cien Anos De Perdon )

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Daniel Calparsoro

Oι Humanlinks και ο κινημαατογράφος Mικρόκοσμος ( Λεωφόρος Συγγρού 106 ) σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας: ''Ποιός κλέβει ποιόν'' ( Cien Anos De Perdon ) την Κυριακή 24/3/2019 στις 17:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό.Η ταινία είναι Ισπανο- Αργεντίνικη παραγωγή του 2016. Η σκηνοθεσία είναι του Daniel Calparsoro και το σενάριο του Jorge Guerricaechevarria. Πρωταγωνιστούν: Luis Tosar, Rodrigo de la Serna, Raul Arevalo, Jose Coronado, Joaquin Furriel, Patricia Vico, Marian Alvarez, Luciano Caceres.
Υπόθεση: Μια συμμορία κλεφτών με αρχηγό έναν Ουρουγουανό πρόκειτε να ληστέψει μια τράπεζα στην Βαλένθια. Σκοπός των κλεφτών είναι να κλέψουν όλα τα κουτιά ασφαλείας σκάβοντας ένα τουνελ που συνδέεται με έναν σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου ο οποίος είναι κλειστός. Τα πράγματα πάνε στραβά καθώς λόγω βροχής πλημμυρίζει το τούνελ. Οι κλέφτες παγιδεύονται προσωρινά. Η συμμορία νόμιζε πως πρόκειτε για απλή ληστεία, αλλά θα βγει στην επιφάνεια ένα κρυμμένο μυστικό που θα αλλάξει την πορεία των πραγμάτων.

Οι humanlinks.gr - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάσθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσουν Προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία #http://festival.humanlinks.gr/humanlinks/ Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

Προσωπική ιστορία (Πηγή: humanlinks.gr - Life Stories):


Πιστεύω ότι μέρα με την μέρα πετυχαίνω όλο και καλύτερα και περισσότερα πράγματα όσο αφορά τον χώρο μου. Έχω φτάσει σΆ ένα σημείο να μΆ αρέσει η παρέα με τον εαυτό μου. Επίσης, η αδερφή μου και ο γαμπρός μου χαίρονται για μένα κι έτσι η αύρα στο διαμέρισμά μου γίνεται ολοένα και θετικότερη. ¶λλαξα δηλαδή άλλη σελίδα στη ζωή μου με πιο σταθερά θεμέλια, και αν προσέξω θα αγαπώ ολοένα και περισσότερο τον εαυτό μου και εν τέλει όλους τους συνανθρώπους μου.
Νίκη

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Κυριακή 24/3/2019 στις 17:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 93'

ΤΙΤΛΟΣ: Οι Humanlinks με “Η συνταγή της Πωλέτ” (Paulette)...

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Jerome Enrico

Οι Humanlinks και ο Κινηματογράφος Μικρόκοσμος

( Λ. Συγγρού 106 ) σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας “Η συνταγή της Πωλέτ” (Paulette) την Τετάρτη 6/2/2019 και ώρα 17:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό .


Η ταινία είναι κωμωδία Γαλλικής παραγωγής του 2012. Η σκηνοθεσία είναι του Jerome Enrico. Το σενάριο είναι συνεργασία του Jerome Enrico, της Bianca Olsen, της Laurie Aubanel και του Cyril Rambour. Πρωταγωνιστεί η Bernadette Lafont.

Υπόθεση:

Η Paulette και ο άντρας της είχαν ένα εστιατόριο. Τώρα η ξενοφοβική γριά ζει μόνη της σε μια φτωχογειτονιά. Η σύνταξη της είναι πολύ μικρή για να τα βγάλει πέρα. Τα έπιπλα και η τηλεόραση της κατάσχονται. Είναι τόσο απελπισμένη, που στρέφεται στο εμπόριο κάνναβης. Έτσι ζητάει δουλειά από έναν έμπορο, τον Vito. Aντί να προωθεί την κάνναβη ομως, την χρησιμοποιεί για να φτιάχνει γλυκά και μπισκότα…

Οι Humanlinks- Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι

είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάσθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσουν Προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία (http://festival.humanlinks.gr/en/humanlinks-2/). Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

«Όπως εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, έχω υποστεί αλλεπάλληλους εγκλεισμούς σε νοσοκομεία. Έχω πάρει αμέτρητα κατασταλτικά φάρμακα, έχω αισθανθεί την πλήρη αποσύνδεση από τον εαυτό και το περιβάλλον μου. Παρόλα αυτά δέχτηκα να πάω σε ένα πλαίσιο υποστήριξης ατόμων με ψυχικά προβλήματα. Εκεί ένιωσα για πρώτη φορά στην ζωή μου ότι υπήρχαν άνθρωποι που με καταλαβαίνουν, επειδή είχαν περάσει ανάλογες καταστάσεις. Ταυτίστηκα μαζί τους. Αισθάνθηκα ότι αναδύεται ελπίδα μέσα μου.
Τότε αρχίζει το τρίτο και πιο ευτυχισμένο κεφάλαιο της ζωής μου. Πήρα μεγάλη βοήθεια ψυχολογικά και προοδευτικά αρχίσαμε να δημιουργούμε τον πυρήνα μιας ομάδας, η οποία θα είχε έναν άλλο τρόπο υποστήριξης και μια άλλη προσέγγιση.Σήμερα η ομάδα πλέον έχει μεγαλώσει. Συνδημιουργούμε τον τρόπο λειτουργείας της και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στην πιο όμορφη οικογένεια που θα ήθελα να έχω.»
Νίκη

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17:00 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 87'